testimonial page
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat Yvon Goedhart vindt van de tassen workshop

Ik had geen twijfels voordat ik deze workshop ging doen. Ik vond het ontzettend leuk deze workshop. En je houd er ook nog een bruikbare tas aan over. Ik zou deze workshop aanbevelen aan vrienden, collega's en familie. Ik vind de ruimte waar de workshop wordt gegeven een erg leuke uitstraling hebben.

Deze tas heeft Yvon gemaakt

Wat Inge Vervelde vindt van de tassen workshop

Ik had geen twijfels voordat ik de workshop begon. Ik vond dat je veel keuze had uit diverse leerkleuren om je tas te customized en dat er goede begeleiding aanwezig was. De workshop zou ik aan echt iedereen aanbevelen.

Deze tas heeft Inge gemaakt

Wat Fie Groenendijk vindt van de tassen workshop

Ik had geen twijfels voordat ik deze workshop ging doen. En vond het uiteindelijk heel erg leuk en verrassend. Ik zou daarom ook aan iedereen deze workshop aanbevelen.

Deze tas heeft Fie gemaakt

Wat Annemiek Bons vindt van de tassen workshop

Ik had geen twijfels voordat ik naar deze workshop kwam. Ik vond het een hele leuke workshop met een gezellige sfeer, goede hulp, mooi materiaal om uit te kiezen kortom het was top. Ik zou deze workshop aanbevelen aan vriendinnen. En ik vind het erg leuk dat ik aan het eind mijn eigen gemaakte tasje mee naar huis kan nemen.

Deze tas heeft Annemiek gemaakt

Wat Lia Vermeij vindt van de tassen workshop

Ik had geen twijfels voordat ik aan deze workshop begon. Ik zou deze workshop aanbevelen aan mijn vriendinnen. Was een hele gezellige workshop en je word goed geholpen.

Deze tas heeft Lia gemaakt

Wat Anja van den Hout vindt van de tassen workshop

Gisteren samen met mijn vriendin een workshop gevolgd bij Amy. Het leek mij harstikke leuk om die workshop te volgen. Mijn vriendin had in het begin wat twijfels omdat ze zelf vond dat ze niet creatief is maar dat was achteraf helemaal niet nodig. De workshop was hartstikke leuk en je krijgt voldoende hulp zodat zelfs de niet creatievelingen het lukt om aan het eind van de workshop met een mooie tas naar huis te gaan. 


Deze workshop is dan ook voor iedereen geschikt, zowel jong als oud. Vriendinnen, familie, uitje met collega’s...allemaal mogelijk.


1 ding vond ik wel lastig met deze workshop maar daar heb ik altijd moeite mee...het maken van een keuze. Ga je voor een klein of een groot model, welke kleur tas, welke kleur hengsel, neem je een label of niet en wat wil je er op hebben...zoveel mogelijkheden.


Uiteindelijk natuurlijk wel gelukt en zijn mijn vriendin en ik naar huis gegaan met een mooie, persoonlijke tas. Met dank aan Amy, Renate en Tim.

Deze tas heeft Anja gemaakt

Wat Nathalie Beijl vindt van de tassen workshop

Ik twijfelde wel een beetje niet over de workshop maar over mijn eigen crea bea kwaliteit of ik het wel zou kunnen , ik vond het erg leuk om te doen en gezellig en er is toch een mooie tas uit gekomen. 


Ik vind dat deze workshop geschikt is voor eigenlijk iedereen ook al twijfel je over je handigheid met hulp van jullie komt het helemaal goed.

Deze tas heeft Nathalie gemaakt

Wat Anneke van Tilborg vindt van de tassen workshop

Ik had geen twijfels voordat ik naar de workshop kwam.


Ik vind de workshop erg leuk. Mooie materialen, goede uitleg en hulp. Leuk om zelf iets te maken.


Aan mijn collega's zou ik deze workshop aanbevelen. Die vinden het ook erg leuk. Wellicht ga ik eens inventariseren wie er zin heeft om ook een keer te gaan.


Mooie plek om de work shop te doen. Leuk de hulp van je ouders en het maken van een label/logo door je vader is ook erg leuk. Ga zo door! Ik kom zeker nog een keer. 

Deze tas heeft Anneke gemaakt

Wat Yolanda Meijer vindt van de tassen workshop

Ja ik had twijfels omdat ik niet zo'n creabea ben. Vond de workshop heel erg leuk en goed te doen zelfs voor een niet creabea als ik. 


Ik zou iedere tasjesgek aanraden de workshop een keer te doen. 


 Kortom het was een hele leuke en leerzame workshop, geleidt door een fanatieke tasjesgeke jongedame.

Deze tas heeft Yolanda gemaakt

Wat Ingeborg van den Berg vindt van de tassen workshop

Ik had geen twijfels, maar kende je tassen al wel natuurlijk.

Ik vond het heel erg leuk om te doen en vooral om zelf de tas samen te stellen.


Verder was het gewoon heel gezellig natuurlijk...ook leuk voor een groepje vriendinnen, of team uitje oid.

Deze tas heeft Ingeborg gemaakt

Wat Thea Schots vindt van de tassen workshop

Ik had geen twijfels, het leek me vooraf al heel leuk om te doen.


De workshop was super! Het eindresultaat was verrassend goed. Als je zelf een tas samenstelt, kan je hem aan je smaak aanpassen. Fijn dat bepaalde onderdelen al gesneden waren.


Naar mijn mening zijn er een aantal types aan wie ik de workshop zou aanbevelen:

Allereerst de "crea bea". Als je graag zelf iets maakt, vindt je dit zeker leuk.

De shop-oholic: het zoeken naar het juiste stuk leer en de bijbehorende accessoires is dan al op zich al de moeite waard.

De schoenen- en tassenverslaafde: leuk om bij een speciale kleur schoenen een bijpassende tas te maken. Of twee 😀.

Het spaarzame type: voor weinig geld maak je een echt leren tas.

Het eco-type: omdat het leer restpartijen zijn of hergebruikt wordt ben je duurzaam bezig, terwijl je een tas rijker bent.


De ongedwongen sfeer tijdens de workshop was heel prettig. Een lekker kopje verse muntthee, de hartelijkheid van je meehelpende ouders, jouw deskundige hulp werkten daar zeker aan mee. 

Wat Willy Ufkes vindt van de tassen workshop

Ik had geen twijfels, ik was direct enthousiast.


Hartstikke leuk en op het eind neem je ook nog een mooie bruikbare tas mee 😊. Ik heb hem al vaak gebruikt.


Ik heb de workshop al bij heel veel mensen gepromoot, familie, vrienden en collega's (wel allemaal vrouwelijk) ook je link op Facebook heb ik naar ze doorgestuurd.


Je kan uit veel kleuren leer kiezen waardoor er voor iedereen wel keus is. Ook dat je een eigen logo mocht verzinnen zodat het je tas uniek maakt.


Het was gezellig en Amy doet er alles aan om het naar je zin te maken door je regelmatig drinken aan te bieden en staan er allemaal schaaltjes met lekkere dingen erin. Ze legt alles goed uit en waar nodig wordt je geholpen. Ik heb een hele leuke avond gehad. Erg handig dat je een beschermzak en instructies hoe je de tas het best kunt behandelen mee krijgt naar huis.